El nou parc infantil del passeig, ple en aquest diumenge festiu

2023-04-09T11:44:10+01:0009/04/2023|

#endirecteCalellaCOM El nou parc infantil de caràcter inclusiu ha estat ben acollit pels calellencs i en aquest matí festiu de diumenge de Setmana Santa ha estat ple de famílies que han aprofitat el bon temps per anar a jugar a la nova àrea infantil.

L’àrea està pensada per diferents edats, des dels més petits fins els joves de 15 anys. També té elements per infants amb discapacitat, com un gronxador amb un seient adaptat i un balancí. L’estructura en forma de Far amb tres tobogans és la que més destaca, tot i que també llits elàstics, una malla de dofí, elements del mar que sobresurten com una estrella o un tauró i altres elements. El paviment és de cautxú per esmorteir caigudes.

El parc, que porta ja una setmana de rodatge, prové dels Pressupostos Participatius del 2019 i ha tingut un cost de 180 mil euros després que el govern decidís augmentar els 33 mil euros inicials que preveia el projecte i també els 125 mil de la partida dels Participatius.

Comparteix el contingut!

Go to Top