La Fira de Sant Jordi, cita d’entitats i partits polítics enmig de llibres i roses

2023-04-23T11:44:09+01:0023/04/2023|

La primera Fira del llibre i la rosa celebrada al Passeig Manuel Puigvert ha concentrat les parades dels dos productes estrella de Sant Jordi, el llibre i la rosa, però també de les entitats locals.

S’ha convertit, a més, en un punt gairebé obligatori de la campanya electoral en la qual els partits polítics es troben immersos des de fa ja setmanes, on les diferents candidatures han aprofitat per plantar també estand i explicar les seves propostes.

La climatologia d’aquest dia de celebració de la cultura i l’amor propicia la visita a la fira, on durant tota la jornada hi haurà autors locals signant les seves obres.

Pels menuts també hi ha una ludoteca amb jocs tradicionals i un drac inflable, representatiu de la llegenda de Sant Jordi, i a les 17h es representarà el conte dels Gegants de Calella a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers, amb concert de gralles i guitarra posterior. A les 18:30h hi ha previst el lliurament de premis del concurs d’escriptura i il·lustració “Reinventa’t la llegenda”.

Comparteix el contingut!

Go to Top