Les infermeres de Calella celebren el seu dia mundial amb una conferència sobre la professió

2023-05-10T20:45:07+01:0010/05/2023|

#sortimdecasaCalella El 12 de maig se celebra el Dia Mundial de la Infermeria, pel que l’Associació Professional d’Infermeres de Catalunya (APIC) Maresme La Selva ha organitzat una xerrada per exposar la realitat sobre la seva professió. La presidenta de l’entitat, Antonia Martín, explicarà el paper de la infermeria en el segle XXI, donant a conèixer algunes de les diferents especialitats dins del món de la infermeria, com l’assistencial, l’escolar, la docent i la comunitària.

L’objectiu d’aquesta conferència és donar visibilitat a la part més humana de la professió, la qual consideren està “castigada” des de fa molts anys. “Dona, infermera, treballadora, lluitadora” són alguns dels adjectius que des del mateix sindicat destaquen de les professionals.

L’acte és obert al públic i se celebrarà el divendres 12 de maig a les 18h a la biblioteca.

Comparteix el contingut!

Go to Top