Marxa canina fins les Torretes aquest diumenge

2023-05-19T12:19:24+01:0019/05/2023|

#sortimdecasaCalella L’entitat animalista La Huella de Rosy organitza la primera marxa canina-humana de Calella. Es tracta d’una ruta de 5 km fins a les Torretes per fer una bona passejada amb els gossos, amb sortida i arribada al monument de la Sardana del Passeig Manuel Puigverd.

La marxa se celebra aquest diumenge, 21 de maig, amb sortida esglaonada de 8 a 8:30h. El preu de la inscripció és de 10 euros per gos, que donaran accés a un obsequi i un entrepà. La recaptació es destinarà als gossos rescatats, pel que també es recollirà pinso al punt de sortida. També hi haurà un sorteig, botiga solidària i punts d’avituallament.

Els punts d’inscripció són la botiga d’animals Peluts i la seu de Calella Marxa, de forma presencial, i per telèfon a l’associació organitzadora, La huella de Rosy, al 699 546 906.

Comparteix el contingut!

Go to Top