La Fàbrica Llobet es converteix en un “room escape” pels sanitaris de l’Hospital

2023-05-23T20:04:05+01:0023/05/2023|

La Fàbrica Llobet s’ha convertit avui en un hospital de campanya. El personal sanitari ha organitzat una formació en pediatria en forma de “room escape”, pel que s’ha dividit la Sala Polivalent i la Sala de Columnes en sis escenaris que els participants havien de resoldre en el mínim temps possible.

Els diferents equips han estat formats per un total de 72 metges, infermers i auxiliars de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’ens que gestiona l’Hospital i el CAP de Calella, així com altres centres d’atenció primària de la comarca i també l’Hospital de Blanes. La formació en forma de joc d’escapament ha tingut tan bona acollida que han organitzat una nova edició pel mes d’octubre; també s’han interessat hospitals de Mallorca i el Trueta de Girona per oferir-la als seus professionals. Jordi Correa i Marta Vila, els seus creadors, estan fent els tràmits per patentar aquesta formació nascuda a Calella.

Un dels casos que han hagut de resoldre és l’atropellament d’un infant

Els escenaris plantejaven casos reals en infants de totes les edats

Com en qualsevol “room escape”, han hagut de resoldre també enigmes

Els equips estaven formats per metges, infermers i auxiliars

Per la pràctica han aprofitat material caducat per evitar malgastar productes nous

Comparteix el contingut!

Go to Top