10 motius per votar al PP

2023-05-26T12:59:42+01:0026/05/2023|

El PP es presenta a les eleccions municipals amb un programa que té en compte diversos àmbits, però que es caracteritza per no fer volar coloms; el seu objectiu és conèixer, en un primer moment, la situació econòmica de l’Ajuntament i, concretament, de cadascuna de les àrees per saber el pressupost del què disposen per aplicar les seves polítiques. Desgranem les principals propostes que plantegen els populars.

 1. El PP vol crear una comissió d’ètica i transparència per supervisar les pràctiques i les polítiques de l’Ajuntament, a més de realitzar una auditoria de tots els departaments.
 2. Els populars plantegen eliminar la cita prèvia de l’oficina d’atenció ciutadana (OAC) amb l’objectiu de facilitar els tràmits als ciutadans.
 3. Una altra de les seves propostes és per combatre les ocupacions: consisteix en crear un equip a l’Ajuntament per facilitar les gestions administratives i informar de les actuacions que han de realitzar, a més de crear un protocol per agilitzar els desallotjaments durant les primeres hores. També volen augmentar el número de càmeres de vigilància a l’espai públic, reclamar la presència de Mossos d’Esquadra i establir la figura del policia de barri per intentar evitar els delictes.
 4. Aplicar la intel·ligència al mobiliari urbà és un dels puntals del PP: d’una banda, als fanals perquè tinguin sensors i sistemes de control perquè ajustin la intensitat de la llum segons les necessitats del moment i millorar l’eficiència energètica; també instal·lant carregadors de mòbil i punts WI-FI gratuïts en diferents punts de la ciutat. D’altra banda, també a l’aparcament amb panells digitals per informar de les places lliures, a les platges amb taquilles on es puguin carregar els dispositius electrònics i arreu de la ciutat amb tòtems digitals interactius amb informació sobre esdeveniments, telèfons d’interès o horaris de transport.
 5. Millorar la mobilitat és un altre objectiu del PP, que vol augmentar la freqüència i el nombre de parades del bus urbà i ajuntar-se amb altres municipis per demanar de forma conjunta la millora de les línies interurbanes.
 6. El PP també es fixa eliminar les barreres arquitectòniques de la ciutat remodelant les voreres i els carrers per facilitar el trànsit de vianants i persones amb discapacitat, demanant la col·laboració dels comerciants perquè col·loquin rampes d’accés als establiments i facilitant els permisos de les obres. També millorant l’accessibilitat de les platges fent-les inclusives per les persones amb mobilitat reduïda amb cadires adaptades.
 7. Una altra mesura és crear una oficina de negocis per facilitar les gestions administratives i informar de les subvencions disponibles, a més de fomentar l’emprenedoria mitjançant la reducció d’impostos locals i de les despeses a les noves empreses.
 8. Els populars proposen remodelar el pavelló del Parc Dalmau, pel que plantegen obtenir finançament a través de la Diputació de Barcelona. També volen recuperar el bar i externalitzar-lo, a més d’ampliar el camp de futbol 7 de La Muntanyeta per convertir-lo a futbol 11.
 9. Pel que fa al turisme, volen allargar la temporada promocionant el turisme d’hivern, creant esdeveniments esportius i d’altres àmbits, a més de recuperar l’antic Patronat Municipal de Turisme i Comerç com a fòrum de generació d’idees d’entitats, hotelers, restauradors, comerciants i entitats.
 10. Combatre l’incivisme és un altre dels aspectes que preocupa al PP, pel que volen ajudar-se dels agents cívics per fer campanyes de sensibilització, visites porta a porta i revisar les ordenances per incloure regulacions per l’ús de patinets.

Bonus: El PP afirma que modificarà el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per planificar el model de ciutat de cara als pròxims anys, aplicant mesures com facilitar als propietaris dels edificis abandonats que puguin destinar-los a altres usos. Pel que fa al mercat municipal, volen mantenir la venda de productes de proximitat incorporant a l’interior el mercat dels dissabtes i organitzant un altre espai per vendre productes locals comptant amb els agricultors de la zona. També hi volen celebrar fires artesanals.

El nom complet amb el qual et trobaràs la candidatura a les paperetes el 28 de maig és Partido Popular / Partit Popular (PP). Aquests són els seus integrants:

 1. Celine Coronil Vázquez
 2. Miguel Campoy García
 3. Josep Maria Pérez Basart
 4. Andrea Mesa-Ibirico
 5. Maria del Carmen Casilla Rojas
 6. Jose Maria Vila Comas
 7. Silvia Lázaro Coca
 8. Maria Carmen Dot Arenas
 9. Svitlana Danilovich Krivokón
 10. Jose Pérez Miras
 11. Nicolás-Santiago Romero Granados
 12. Eduardo Pérez Ramos
 13. Silvestre Collados Zamora
 14. Esperanza Márquez Gómez
 15. Gregoria Ruiz de Lira Huete
 16. Maria José Ruiz García
 17. Dimitri Terentiev Astajov

Suplents

 1. Alfonso Pérez Guerra

Comparteix el contingut!

Go to Top