Arrenca la jornada electoral als quatre col·legis de Calella

2023-05-28T08:56:01+01:0028/05/2023|

Les quatre seus electorals han obert portes puntualment i els primers votants ja s’han acostat per exercir el seu dret. La Fàbrica Llobet, l’Escola Pia, el Freta i la biblioteca estaran obertes durant tot el dia perquè els calellencs i calellenques escollim els nostres representants polítics pels pròxims 4 anys.

Durant aquesta primera hora, els presidents i vocals de les meses han rebut el vot per correu per part dels carters; qualsevol persona empadronada a Calella ha tingut l’opció de votar amb antelació per correu postal. Tot i així, el gran gruix de votants ho fa de forma presencial durant la jornada de diumenge.

Un total de 13.393 persones estan cridades a votar en aquestes municipals; són tots els calellencs i calellenques majors de 18 anys. Les primeres dades de participació es donaran a conèixer a les 14h.

Comparteix el contingut!

Go to Top