Les obres de Sant Pere provocaran afectacions al carrer Església les pròximes dues setmanes

  • La intersecció entre Sant Pere i Bruguera es farà en dues fases per deixar pas als vianants

2023-06-03T16:36:01+01:0003/06/2023|

Les obres de remodelació del carrer Sant Pere i de substitució del clavegueram arriben a la cruïlla amb el carrer Església, pel que hi haurà afectacions a la mobilitat a l’artèria comercial de la ciutat. L’Ajuntament ha decidit fer la cruïlla en dues fases per evitar tallar del tot el carrer, degut a que és el que té més afluència de la ciutat. Així, s’executarà primer la banda de mar i, un cop finalitzada, la banda de muntanya.

Les obres porten un parell de dies paralitzades perquè el consistori no volia que el carrer quedés aixecat durant el cap de setmana, moment en què els operaris no treballen. Així, serà dilluns quan comencin les tasques a la intersecció entre Església i Sant Pere.

Primer es renovaran les canonades de la banda de la banda de mar, pel que els camions entraran des de Jovara, punt que actualment està restringit al trànsit. De fet, no s’ha arribat a finalitzar per evitar que el pas dels camions pugui malmetre’l. Un cop enllestit, li seguirà l’altra meitat i el tram de Sant Pere entre Església i Bruguera.

L’estètica del carrer serà la mateixa que en el tram superior, amb voreres més amples i sense places d’aparcament. Les obres van arrencar a finals de gener a la cruïlla amb Anselm Clavé, a tocar de la via del tren, i es renovarà tot Sant Pere fins a Bruguera. També s’estan substituint les canonades del clavegueram i d’aigua potable -actualment fetes de fibrociment- i col·locant tubs col·lectors d’aigües pluvials i residuals.

La durada prevista pels treballs és de cinc mesos, que acabarien a finals d’aquest mes, i tenen un cost de 650 mil euros.

Comparteix el contingut!

Go to Top