Supermercats calellencs participen a la campanya solidària “Operació Quilo”

2023-06-03T10:29:39+01:0003/06/2023|

#endirecteCalellaCOM Supermercats calellencs s’han adherit a la campanya solidària “Operació Quilo”, en la qual recullen donacions monetàries per omplir els magatzems dels bancs dels aliments. Bonpreu i Bon Àrea són alguns dels establiments que hi participen, on els clients poden aprofitar les seves compres d’aquest dissabte per fer aportacions solidàries.

La campanya, molt similar al Gran Recapte d’Aliments, l’organitza la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments degut a la manca de productes que pateixen molts bancs d’aliments de l’Estat provocat per l’augment de preus. El conflicte bèl·lic, la inflació i la sequera que ha afectat la producció agrícola i ramadera són algunes de les causes que han posat contra les cordes les entitats humanitàries. Des de Càritas Calella afirmen, però, que continuen rebent els aliments amb normalitat i no participen en la jornada.

La campanya va començar ahir divendres i s’allarga durant el dia d’avui. En el cas de Calella, només es poden fer aportacions monetàries, però en altres supermercats del Maresme de gran superfície s’hi poden trobar les banyeres del Gran Recapte per col·laborar directament amb aliments.

El Ban dels Aliments de Barcelona reparteix productes a entitats socials que atenen unes 137 mil persones a tota la província amb l’objectiu de combatre la pobresa alimentària i promoure el reaprofitament alimentari.

Comparteix el contingut!

Go to Top