Digueu-me què en penseu

2023-06-07T20:32:39+01:0007/06/2023|

lectoropinaCalellaCOM: Carles Rey

Com passa el temps. Fa mesos vaig escriure una opinió i les respostes que vaig poder llegir van ser “fa falta saber noms”. Doncs aquí em teniu, amb la cara destapada explicant-vos l’evolució de com una agrupació que escriu missatges com “si estimes el bosc, fes-te voluntari” podrien canviar el missatge per un “ens fem la foto i ens oblidem”.

Si, us parlo de l’Agrupació ADF Alt Maresme. Recordeu la primera veu de CalellaCOM que va exposar cert abandonament de l’arbre que van plantar en record del meu pare? Va haver una persona que va twittejar a #laveudeCalella negant la font de la notícia i possiblement va ser l’iniciador d’una nota de premsa per “protegir-se”.

Aquesta nota és la que va detonar que jo comencés a preguntar-me coses.

L’estiu del 2022 vaig anar a parlar amb la persona que va ocupar el lloc del meu pare i vaig trobar-me que era la mateixa que va negar les paraules de CalellaCOM. I sabeu què em va dir? Que ell no enviaria cap voluntari a fer manteniment perquè no tenen permís per entrar al Parc Dalmau i que, si tenia un problema, parlés amb la Junta que ell no volia saber-ne res.

El temps va anar passant i vaig seguir investigant. Us deixaré un petit resum de l’evolució d’aquest esdeveniment perquè us en feu 5 cèntims.

Deixo de dir homenatge perquè per l’Ajuntament va ser un esdeveniment i vaig adonar-me que les paraules canvien quan parles amb una persona o amb gent de la política. Vaig escriure una instància demanant si “l’homenatge – esdeveniment” tenia documentació i quin seguiment li feia l’Ajuntament. Sabeu quina resposta em van donar després de cert temps d’espera? La podeu llegir vosaltres mateixos.

Quant l’Ajuntament no coneix que les ADF són agrupacions, potser la falta d’informació és greu. El petit espai és cedit a l’ADF sense cap compromís firmat. Sols paraula d’honor. (Tenim un cas de confiança cega de manual de part de l’Ajuntament).

I si penseu que això és tot? No, no, ara arriba la millor part. La carta acaba amb aquest text.

Com us quedeu? Anem a fer resum.

Recordeu que el CAP OPERATIU va dir que no enviaria a ningú perquè no tenien permís per entrar. Van canviar l’arbre però ells no sabien res.
Però el “comunicat oficial de l’ADF” posa que tenien contacte amb “Amics del Parc Dalmau i Ajuntament de Calella”.

Seguim, l’ajuntament en CARTA OFICIAL diu que tot és responsabilitat de l’ADF Alt Maresme.
Però ni jo, ni els Amics del Parc Dalmau, ni tu lector de CalellaCOM que treus el gos per la zona o vas a fer un passeig els coneixes perquè MAI han fet manteniment.

I, per rematar, ja sabeu que no existeix cap equip de neteja a la part de dalt del parc.

I la pregunta que segurament molts us esteu fent: qui va canviar l’arbre si “teòricament” l’organització és qui s’encarregava de tot?

Doncs sembla que ho va fer l’Ajuntament. Perquè el primer va ser plantat malalt des del principi i la malaltia va afectar a altres (si, van fer un “homenatge” amb un arbre malalt i és la única veritat que té el comunicat).

Per tant, no sé si vosaltres veureu el mateix que jo. Però no veig comunicació ni respecte per enlloc.

Solament veig molt de postureig i mentides.

Després del que heu llegit, us pregunto: què en penseu del “comunicat oficial” de l’ADF Alt Maresme? Haurien de demanar disculpes? I l’ajuntament? Creieu que l’actitud i les accions han sigut les correctes?

Per què van fer una cosa així, posant el nom del meu pare en públic amb un text que posava “els teus companys”, si al final ningú es va fer càrrec de res? Bueno si, els Amics del Parc Dalmau quasi per obligació.

Això no són companys i ara entenc moltes coses.

Sé que algunes d’aquelles persones que van fer tot això i van actuar d’una manera errònia ja no estan dins d’aquesta agrupació i molts dels voluntaris que he trobat pel carrer “teòricament” no sabien res de res, però tampoc es van interessar.

Per acabar, fa unes setmanes vaig anar a l’oficina de l’ADF a parlar amb el nou Cap Operatiu que surt en una de les fotografies (si, sembla que aquest lloc demana massa responsabilitat o no dona allò que alguns voldrien) per exposar-li tot el que esteu llegint i demanar que donessin la cara amb unes disculpes a les xarxes igual que van fer amb un comunicat per negar la paraula del usuari de CalellaCOM.

Creieu que ho han fet? El silenci és la seva paraula, però un incendi no s’apaga ignorant-lo.

Comparteix el contingut!

Go to Top