Els veïns de la zona turística, sense aigua per una fuita provocada per les obres de renovació de contenidors

2023-06-07T12:25:05+01:0007/06/2023|

#endirecteCalellaCOM Nova fuita d’aigua a Calella, ara a la zona turística. Durant les obres de renovació dels contenidors de la plaça Pompeu Fabra s’ha trencat una canonada, que ha fet rajar l’aigua pel carrer.

Per evitar que continuï sortint l’aigua, s’ha interromput els subministrament, pel que els veïns de la zona no tenen aigua corrent a casa. Gestaigua ha informat als afectats que es restablirà el servei cap a les quatre de la tarda.

Dilluns també es va produir una fuita d’aigua, en aquest cas al carrer Joan Fuster i Ortells. En el context de sequera actual, les fuites suposen un perjudici important.

Comparteix el contingut!

Go to Top