Les bèsties de foc il·luminen la nit calellenca

2023-06-17T22:42:15+01:0017/06/2023|

#endirecteCalellaCOM El bestiari de colles geganteres i de diables de diferents punts de Catalunya ha sortit en cercavila per la Festa Major petita il·luminant la nit calellenca. La traca final ha estat a la plaça de l’Ajuntament, que ha deixat enrere el caràcter institucional de la jornada de constitució del nou consistori d’avui per convertir-se en un polvorí.

L’acte ha començat amb la 13a Trobada de Bestiari a la Riera Capaspre, en la que hi han participat la Colla de Geganters de Calella amb la Llopa, els Udols de foc amb la Lea, Badalona Bèsties de Foc amb la Víbria Trempada, els Diables d’Argentona amb la Polseguera, la Colla de Diables de Canovelles amb el Gos Cancerber, el Ball de Diables de Mataró amb el Basilisc i la Cuca de Castellbisbal amb la Cuca.

Diumenge al matí encara hi ha una darrera oportunitat per gaudir de la cultura popular, amb els gegantonets com a protagonistes amb la sisena edició de la trobada a partir de les 9h a la plaça de l’Església i la cercavila a les 11h.

Comparteix el contingut!

Go to Top