El número 2 de Junts a Calella, Josep Grima, a les llistes per les eleccions del 23-J

  • Grima va com a número 25 de la llista de Junts, encapçalada per la maresmenca Míriam Nogueras

  • Acaba de prendre possessió com a regidor a Calella i ostentarà les carteres de Cultura, Fires i Serveis Municipals

2023-06-19T09:23:27+01:0019/06/2023|

Josep Grima, qui acaba de prendre possessió com a nou regidor a l’Ajuntament de Calella, forma part de la llista de Junts per les eleccions al Congrés dels Diputats del 23-J. Està a la posició 25 de la candidatura, que encapçala la també maresmenca Míriam Nogueras.

Grima afirma que la seva confiança amb la cap de llista de Junts l’ha portat a acceptar formar part de la llista per unes eleccions que considera “vitals”, però que per ara no es planteja escalar en la política i que la seva prioritat és Calella per “fotre-li pinya amb les regidories que tiraré endavant”, que són Cultura, Fires i Serveis Municipals. De fet, Grima ja ha organitzat esdeveniments culturals per l’Ajuntament a nivell extern, com el campament reial per Nadal -activitat que l’alcalde va anunciar que es recuperaria- o el Carpe Birrem.

El número 2 de Junts és el regidor més jove a l’Ajuntament i està vinculat amb el teixit associactiu de Calella, entre ells és president de l’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc).

Comparteix el contingut!

Go to Top