L’onada de calor pot batre rècords de temperatura aquest dimarts

2023-07-18T09:49:31+01:0018/07/2023|

#endirecteCalellaCOM La temperatura d’aquest dimarts pot arribar a batre rècords històrics. A Calella i els municipis costaners del Maresme pot superar els 30 graus, el Meteomar apunta que es podrien arribar als 33 graus i als 36 als pobles de l’interior del Maresme. Abans de les onze del matí, a la nostra ciutat ja estem als 28,5 graus, tot i que a les hores centrals és quan més s’enfilarà el mercuri.

Les persones que no tinguin aire condicionat a casa i necessitin refugis climàtics per passar l’onada de calor poden utilitzar la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell i la Biblioteca Can Salvador de la Plaça. Sobretot la gent gran i les persones amb malalties prèvies han d’anar amb compte perquè la intensitat de la calor pot empitjorar patologies tot i que estiguin controlades.

No ens escaparem de la calor tampoc per la nit: el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per calor nocturna intensa especialment per aquesta matinada de dimarts a dimecres.

A les comarques de Girona és on la calor serà més extrema i les temperatures poden arribar als 44 graus, superant el rècord de màxima a Catalunya, de 43,8 graus. També Lleida i la Catalunya Central estan en alerta per la previsió de pujar dels 40 graus.

Comparteix el contingut!

Go to Top