Una incidència deixa sense internet a usuaris de diverses companyies a Calella

2023-07-25T10:57:30+01:0025/07/2023|

#endirecteCalellaCOM Ciutadans de diversos punts de Calella estan afectats per una avaria a internet que els ha deixat sense servei. No és una única companyia la que dona problemes, sinó que són usuaris tant de Movistar, Másmóvil, Vodafone o O2 els que es queixen que no tenen internet, alguns des de la matinada i d’altres durant el matí.

Malgrat hi ha qui només l’utilitza per veure la tele a través dels diferents sistemes i plataformes, alguns ciutadans denuncien que no poden teletreballar sense l’accés a la xarxa.

El portal Down Detector, on els mateixos usuaris notifiquen els problemes que tenen tant amb webs i aplicacions concretes com amb companyies en general i a temps real, indica fallides sobretot a Movistar i Másmóvil.

Comparteix el contingut!

Go to Top