Descans d’unes obres faraòniques

2023-08-03T10:58:07+01:0003/08/2023|

#lectoropinaCalellaCOM: Mailos Flaquer

Aquest 1 d’agost per fi s’ha inaugurat l’ALDI. Els veïns respirarem tranquils després de tan de temps d’incomoditats que ens han ocasionat aquestes obres faraòniques on també han sigut faraònics els terribles sorolls, la quantitat de pols i un seguit de coses que hem patit sense descans, ni tan sols els dissabtes des de les 8 h del matí i també la temporada d’estiu. L’agost del 2022, quant ja no podíem més, vam reclamar a l’Ajuntament, però van dir que no podien parar les obres perquè, de la carretera cap amunt, els estatuts permetien fer obres a l’estiu. Es veu que els que vivim més amunt no tenim tants drets!

He vist des del principi com s’anava aixecant l’edifici i com algunes restes romanes quedaven per sempre enterrades sota el ciment. Les troballes romanes de fa 2000 anys són considerables i molts calellencs volien preservar aquesta vil·la del Roser a la vista de tothom. Ara es veuran a sota del supermercat però no amb l’esplendor que es mereixen.

Les decisions que prenen els ajuntaments fa que a la llarga canviï la fisonomia de les ciutats. En aquest cas, podria haver sigut ben diferent. Jo, que estimo Calella, també m’hagués agradat que unes restes tan antigues, que dona categoria a la ciutat, lluïssin el millor possible. L’edifici ha quedat bé i bonic i no dubto que als treballadors de l’Hospital i a molta gent li anirà molt bé tenir l’ALDI tant a prop.

Els hi desitjo tota la sort a aquesta cadena alemanya de supermercats, però tenint en compte que Calella té 20.000 habitants i molts supermercats, em pregunto, en calia un altre?

Comparteix el contingut!

Go to Top