Jaciment romà / Torre dels Anglesos

2023-08-04T12:16:00+01:0004/08/2023|

Tot i que avui dia parlar d’un “Super” a Calella es pot entendre com un posicionament polític, l’altre dia una colla d’amics estaven preocupats i comentaven si aquesta polèmica sobre el jaciment romà del Roser no acabaria com la Torre dels Anglesos, un edifici que la gent de Calella considerava un patrimoni propi i de la ciutat, que finalment fou enderrocat…

Ha quedat clar que hi ha gent que prefereix veure les ruïnes a l’aire lliure i imaginar-se aquella vida a plena llum del dia i no amagades i enterrades com una càpsula del temps… Esperem que els representants del poble de Calella tinguin un bon encert en les seves decisions, perquè entre altres moltes coses, seran recordats també com el consistori municipal del “Jaciment Romà”… Solucionar amb coratge i de forma definitiva la planificació d’aquella zona, que en poc temps ha patit diverses modificacions urbanístiques, i que pot donar aire o soterrar les arrels i la història del nostre passat romà, és, certament, una decisió arriscada, compromesa i delicada…

Colo, dilluns 21-juny-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top