Joves calellencs organitzen el Calella Summer Fest

2023-08-04T19:06:43+01:0004/08/2023|

#sortimdecasaCalella Aquest dissabte se celebra un festival musical en una ubicació molt poc habitual: a l’esplanada entre el Camp de Mar, el Parc de les Veles i el Club Nàutic. Es tracta del Calella Summer Fest, un esdeveniment sorgit dels pressupostos participatius de joventut i, per tant, organitzat per joves calellencs.

Radio Muñecas, Dave Zulueta i els DJ Dídac, Juan Esteban i Jorge Peñafiel són els artistes que actuaran al festival, que oferiran diferents propostes musicals des del house al rock’n’roll, passant per la rumba. Alguns d’ells són artistes locals, com DJ Dídac, qui també coorganitza l’esdeveniment.

El festival començarà a les 18h i acabarà a les dues de la matinada. L’entrada és gratuïta i hi haurà servei de bar per poder prendre alguna cosa i menjar. S’instal·laran tres carpes de restaurants i bars locals: La Tasca de la Vasca que ofereix pintxos i entrepans, La Torre Maremonti que porta pizzes i el Cafè Club Les Palmeres amb hamburgueses, frankfurts i entrepans.

Comparteix el contingut!

Go to Top