Història del teatre a Calella – Conferència a Can Saleta

2023-08-18T17:28:33+01:0018/08/2023|

Amb aquest titular tan suggerent va tenir lloc, fa unes setmanes, una xerrada sobre la història del teatre a Calella a càrrec de quatre representants de Joventut Artística Calella (Pepe Torres, Carmen Horta, M. Rosa Serra i Dolors Vives)… Va ser una conferència ben interessant amb pinzellades de la història de les activitats teatrals a Catalunya i amb una informació més detallada del teatre calellenc, relacionada amb la història pròpia de la companyia, una agrupació amb molt de prestigi i protagonisme en els àmbits del teatre amateur de les darreres dècades… Entitat que ha treballat i segueix treballant, aportant iniciatives per mantenir aquest espai de cultura i expressió des del Teatre Orfeó Calellenc, el seu local social i d’actuacions…

És evident i normal que quan expliques una història (ho dic per experiència) sempre tens la sensació que han quedat al tinter possibles mancances, dubtes i oblits… És la “quota” (recompensa) que cal pagar pel treball de recerca i les hores de feina que s’hi han dedicat….

El més interessant, però, d’iniciatives com aquesta, és la de transmetre, a través de narracions personals i de primera mà, informació d’una manera més planera i casolana, de les activitats, memòries i experiències de les agrupacions i entitats que fan de Calella el punt de trobada, d’atenció i de referència cultural a tots els nivells …

Felicitacions als quatre conferenciants… Endavant!…

Foto dels protagonistes de la conferència, organitzada per l’Associació Amics del Patrimoni Històric de Calella…

Colo, dimecres 16-agost-2023

Comparteix el contingut!

Go to Top