Electricitat natural

2023-08-26T16:55:50+01:0026/08/2023|

Si deixes el mòbil a casa, passejar per Calella té molts i bons al·licients… No fa pas gaires dies, fent una caminada que jo en dic “urbana”, passava pel Passeig de les Roques i de cop vaig observar una imatge que em va fer pensar que, en aquest temps de polèmica per les factures de la llum, els “pequinaires” (veïnatge molt traçut d’aquell barri calellenc) havien inventat una nova fórmula per crear electricitat… L’arbre elèctric!…

Bé no tinc gaire clar si aquell plàtan (arbre de fulla caduca) entenia perquè li havien encasquetat aquella instal·lació… Ell sabia perfectament que no podia fabricar energia elèctrica, però, ho sabia també aquella persona que li havia entatxonat cable i endoll?… El pobre arbre havia suportat moltes coses en aquella zona hotelera i no li venia de quatre claus o cargols mal posats que amb prou feines notava… Me’l vaig mirar, el vaig considerar com una icona de com els humans (a vegades) utilitzem la natura només en benefici propi, i vaig decidir que mereixia una fotografia i un comentari… Click!…

Colo, dissabte 12-juny-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top