L’onada de calor acaba amb avisos per intensitat de pluja al Maresme

S'esperen que les pluges afectin especialment al Maresme

  • El Servei Meteorològic de Catalunya alerta de perill per intensitat de pluja i acumulació d’aigua a partir d’aquest vespre de dissabte, però pot ser especialment forta la matinada de diumenge a la nostra zona.

2023-08-26T08:00:32+01:0026/08/2023|

S’espera que aquesta nit de dissabte a diumenge sigui diferent a les tòrrides que portem suportant la darrera setmana, amb un canvi de temps brusc. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) ha emès avisos per situació de perill per intensitat de pluja a partir d’aquesta tarda i especialment per la matinada de diumenge, quan el perill és de 3 sobre 6.

El SMC preveu que se superin els 20 mm d’aigua acumulada en 30 minuts, una quantitat elevada en molt poc temps que sovint els embornals de la ciutat no poden suportar, el que pot fer inundar carrers i pàrquings. De fet, alguns ciutadans ja han denunciat a través de #laveudeCalella que diversos embornals estan totalment col·lapsats, alguns fins i tot tapats.

Les tempestes aniran acompanyades d’activitat elèctrica i els avisos de perill s’estenen fins entrada la tarda de diumenge, tot i que amb menys intensitat.

La temperatura anirà baixant durant el dia i especialment a la nit, donant per acabada l’onada de calor, però no amb un canvi brusc.

Comparteix el contingut!

Go to Top