Suspesa la Mostra de Cant de Taverna i Havaneres per la pluja

2023-08-26T18:19:52+01:0026/08/2023|

El Tavernhava, la Mostra de Cant de Taverna i Havaneres del Maresme, finalment ha estat suspès a causa de la pluja. Malgrat els organitzadors intentaven mantenir l’acte en peu confiant que la pluja arribés més tard, una hora abans de l’inici de la sardinada i els concerts i quan ja han caigut les primeres gotes, han decidit suspendre’ls.

L’Associació Foment de l’Havanera de Calella són els organitzadors d’aquest esdeveniment, que han anunciat que buscaran una nova data per celebrar-lo després de cancel·lar-lo per les condicions meteorològiques.

L’entitat calellenca treballa per mantenir viu aquest estil musical impulsant concerts i creant un arxiu amb transcripció de partitures tant modernes com antigues, recopil·lació d’audios i informació sobre els grups

Comparteix el contingut!

Go to Top