Caducitat

2023-09-01T16:11:28+01:0001/09/2023|

Em sap greu per molts dels que guardàveu “pessetes” per si allò de l’“EURO” acabava malament… Ara ja no les podreu canviar… Algun entenimentat potser si que ha anat a fer unes quantes hores de cua al Banc d’Espanya… Després haurà sortit decebut perquè tota aquella quantitat de “pessetes” que guardava s’han convertit en quatre “EUROS” mal comptats i una mica de xavalla… Decepció i matemàtiques pures…  Us aconsello que no compareu el que costava abans qualsevol cosa en pessetes i el que costa ara en EUROS, perquè agafareu un cabreig important… Totes les comparacions són odioses, però aquests vint anys de canvi de moneda ens han escurat les butxaques… Però molt!…

A la foto podem veure una pobre i arrugada pesseta impresa fa més setanta anys… “Requiestcant in pace”…

Colo, divendres 02-juliol-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top