Fanals oxidats al Rierany dels Frares

2023-09-05T17:35:39+01:0005/09/2023|

#laveudeCalella Una seguidora avisa que hi ha diversos fanals al Rierany dels Frares que estan en mal estat. “N’hi ha més d’un amb la base podrida, ja va caure un. El de la cantonada amb el carrer Església, davant de la farmàcia, està molt malament, però també el següent, davant d’un bar, i el de la cruïlla amb Jovara”, afirma.

La base dels fanals és una de les parts que més es malmeten, degut sobretot als orins dels gossos, que provoquen que quedi corroïda, però també a la humitat i el pas del temps.

A principis d’any, va caure un fanal del Rierany, el de la cruïlla del carrer Monturiol. Es tractava d’un dia de fort vent, que combinat amb una base oxidada, va provocar que caigués a la calçada, sense provocar danys personals.

Comparteix el contingut!

Go to Top