Foto de la setmana

2023-09-08T10:39:55+01:0008/09/2023|

Des de fa anys tenim figures mutilades al Parc Dalmau… Potser seria bo que, enlloc d’anar-ne instal·lant de noves (que fetes amb seny tampoc està malament), comencéssim per restaurar les que cauen a trossos (alguna ja no hi és) i que donen una imatge molt poc seriosa del manteniment del Parc…

Potser no cal fer-los una dedicatòria tan publicitària com a “la Llopa”, però aquests nens cavalcant cargols es mantenen ferms (que per cert només en queda un i amb moltes ferides) i reclamen conservar el seu lloc a la balustrada… Pobret, tot sol i mig trencat… Sortosament està mirant la carretera i no pot veure, ni estar gelós, de la “nova” flabiolaire que està asseguda a pocs metres i que fins i tot fou inaugurada pel President Puigdemont… Flabiolaire sí, però nens també!…

Colo, dissabte 03-juliol-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top