Instal·lat el nou banc al costat de l’estació després de retirar els del carrer Amadeu

  • La retirada dels bancs ha dividit l'opinió pública entre els ciutadans que consideren que és una bona mesura degut a que l'ambient generava por entre els vianants a les nits i els que entenen que l'incivisme s'hauria d'haver atacat d'una altra forma.

2023-09-08T17:28:23+01:0008/09/2023|

Ja s’ha col·locat el nou banc a la zona de l’estació, just al davant del punt d’informació turística. Aquest banc substitueix els dos que l’Ajuntament va retirar del carrer Amadeu per incivisme.

Fonts municipals afirmen que el nou mobiliari es destina a les persones que esperen amics i familiars que arriben en tren, així com pels usuaris del punt d’informació. La diferència és que aquest se situa al sol, mentre que els antics estaven a l’ombra dels arbres.

La retirada dels bancs ha generat un debat a les xarxes socials, amb les opinions dividides entre els calellencs que consideren que ha estat una bona mesura degut a que hi havia un mal ambient que generava por entre els vianants durant la nit i els que entenen que s’hauria d’haver atacat el problema de l’incivisme d’una altra forma i que s’haurien d’haver deixat els bancs perquè la gent gran els pogués utilitzar per descansar. Fins i tot algun establiment de la zona afirma que els seus clients esperaven torn asseguts als bancs.

Ara són les jardineres en les que estan plantats els arbres les que serveixen de seient improvisat per les persones que continuen el punt de trobada a la zona.

Comparteix el contingut!

Go to Top