El viatge – Ciència Ficció?

2023-09-17T11:36:14+01:0017/09/2023|

La meva nau estava pràcticament a punt de sortir… Els astronautes i enginyers amb mascaretes i els vestits espacials repassaven totes les connexions i nivells de combustible… La sortida estava programada i no hi havia cap valoració que indiqués demora… El viatge astral estava dissenyat a la meva mida… Si no sorgia cap entrebanc, en poca estona la meva nau arribaria al seu destí… Sens dubte que travessar el forat negre que s’obria als pocs segons de la sortida era una visió que no feia gaire goig, però era un pas indispensable per després enfilar la trajectòria definitiva fins l’estació de destí… Allà esperaré el temps necessari per rehabilitar la nau, controlar el carregament i retornar a la plataforma d’origen…

El viatge de retorn va ser més dur del que esperava… Tot just haver aterrat a la plataforma d’origen, els astronautes i enginyers van tornar a les seves tasques per deixar la meva nau preparada per si calia un segon viatge… Aquest nou viatge seria ja el definitiu… Després d’una estona d’angoixes, la meva nau anava essent desendollada, molt a poc a poc, de tota la maquinaria que l’havia mantingut activa durant tot aquell temps… Els astronautes i enginyers, amb un somriure satisfet, es treien les mascaretes i el seu vestuari de feina… La meva nau DIVOC-91 es trobava en estat d’estabilitat i preparada per una segura recuperació… El viatge havia acabat favorablement… Tocava celebra-ho…

Colo, dimecres 30-juny-2021

Comparteix el contingut!

Go to Top