L’artista calellenca i pregonera Aina Da Silva opta a entrar a OT

  • Da Silva ha passat al càsting final del talent show musical, que s’emetrà per primera vegada a Prime Video

  • L’artista calellenca va participar als càstings de Barcelona, però encara ha de superar noves fases de selecció per aconseguir entrar a l’acadèmia

2023-09-21T09:35:29+01:0021/09/2023|

L’artista calellenca Aina Da Silva podria ser una de les noves concursants del talent show musical Operación Triunfo (OT). Ha participat als càstings de Barcelona i ha estat seleccionada pel càsting final, malgrat encara queden fases de selecció abans d’aconseguir el passi a l’acadèmia.

La cantant i ballarina que aquest dijous farà el pregó de la Festa Major de la Minerva explica que els càstings “van ser molt durs perquè van ser moltes hores, hi havia centenars de persones”, però que, tot i així, “vaig controlar bastant bé els nervis”. Da Silva ja té experiència en televisió: va participar al programa musical Cover Night, el que afirma “ja em veia en cor de participar-hi, confiava més en mi mateixa per cantar davant d’una càmera”.

“I say a little prayer”, d’Aretha Franklin, “Umbrella”, de Rihanna, “At last”, d’Etta James, i “Color esperanza”, de Diego Torres, van ser les cançons que l’artista calellenca va interpretar a les fases inicials dels càstings.

OT s’emetrà per primera vegada en una plataforma, Prime Video, després de passar per diversos canals de televisió nacionals. S’han fet càstings durant tot l’estiu arreu de l’Estat, pels quals hi han passat milers d’aspirants. Encara no hi ha data d’estrena pel programa, tot i que s’espera que sigui a finals d’any.

Comparteix el contingut!

Go to Top