La Mostra de Plats Casolans de l’AVAH arriba als 40 anys

2023-09-23T12:53:28+01:0023/09/2023|

#endirecteCalellaCOM La Mostra de Plats Casolans que organitza l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) arriba als 40 anys. Ho fa amb un total de 122 plats preparats tant per particulars com per establiments de la ciutat, que any rere any cuinen des d’entrants fins a postres per sortejar-los per recollir fons pels projectes que porta a terme l’AVAH. S’han venut totes les butlletes.

Enguany s’hi poden trobar tot tipus de productes, entre els quals hi ha pastissos ben calellencs amb una imatge del far i un altre amb el cartell de la Festa Major. No obstant, es tracta d’una de les activitats més tradicionals del 23 de setembre a la ciutat.

Tot i així, hi ha hagut anys que han aconseguit reunir més de 200 plats, en èpoques en què els hotels es bolcaven amb la mostra, amb algunes creacions espectaculars. Enguany, la pujada de preus dels aliments també ha afectat, ja que tots els plats que se sortegen estan pensats per, com a mínim, 4 persones.

Comparteix el contingut!

Go to Top