Múltiples concerts a Calella durant el cap de setmana pel festival Canta al Mar

2023-10-20T14:17:49+01:0020/10/2023|

#sortimdecasaCalella La Sala Mozart, la plaça de l’Ajuntament, la plaça de l’Església i l’interior de la parròquia són els escenaris on se celebren els concerts del Festival Coral Internacional Canta el Mar. N’hi haurà diversos durant tot el cap de setmana, i l’últim serà amb una cercavila de tots els grups participants.

Aquest divendres a les 17h se celebra el Concert de l’Amistat a la plaça de l’Ajuntament i a les 21h es trasllada a la Sala Mozart en la versió de pop & jazz, amb entrada gratuïta.

Demà dissabte també hi haurà múltiples recitals: a les 11h a l’església es fa la competició de cors masculins i femenins, a la mateixa hora però a la plaça de l’Ajuntament hi ha un nou Concert de l’Amistat, a les 16h se celebra la competició en categoria pop a la Sala Mozart i a les 19h en categoria Folklore. A les 17h també hi ha concert a la plaça de l’Ajuntament i a les 22h és l’edició Midnight Sound, el concert de Llum i Espelmes, a l’església.

Diumenge també hi ha competició, en la categoria de cors mixtos, a les 10:30h a la Sala Mozart, i a les 11h més recitals corals a la plaça de l’Ajuntament. El festival acaba amb una cercavila que surt a les 19h de la plaça de l’Església i recorrerà els carrers de la ciutat.

Comparteix el contingut!

Go to Top