Els directors Elena Martín i Albert Serra participaran a la cloenda del Calella Film Festival

2023-11-03T18:41:53+01:0003/11/2023|

#sortimdecasaCalella La gala d’entrega de premis del Calella Film Festival comptarà amb dos directors de renom: Elena Martín i Albert Serra, que presentarà la seva darrera pel·lícula, “Pacifiction”.

“Creatura” va ser la pel·lícula que va obrir el festival calellenc, rodada en part al Maresme i premiada al Festival de Cannes amb el guardó Europa Cinemas Label de la Quinzena de Cineastes, a més d’estar nominada també al festival calellenc. La seva directora, Elena Martin, i les productores Elisenda Triadó i Ariadna Dot assistiran a la cerimònia d’aquest dissabte. També hi serà present el director gironí Albert Serra per la projecció del seu últim llargmetratge, després d’estar nominat a nou candidatures també de Cannes.

El lliurament de premis es farà demà dissabte a les 21h a la Sala Mozart. “AveMaria”, del director calellenc Pol Mansachs, competeix a la secció Low budget, juntament amb “La función”, “Out and about”, “Perfectly good moment”, “Quan no acaba la nit”, “Somewhere over the rainbow”, “Steppe” i “Themesis”, aquesta darrera rodada també al Maresme per part d’un grup d’estudiants del TecnoCampus.

Les pel·lícules nominades a la secció Creative Rosebud són “Creatura”, “Blood”, “Franky five stars”, “Ostrov”, “Plancha” i “Vadio”. També s’entregarà el premi del Concurs de Guió Cinematogràfic.

Comparteix el contingut!

Go to Top