Negociacions

2023-11-11T15:07:45+01:0011/11/2023|

Ens passem el temps parlant de “negociar” i moltes vegades sembla que no s’entén aquesta paraula tan senzilla… Negociar és un “estirar i arronsar”… Trobar un punt d’equilibri… Tenir empatia… Si no ofereixes res, tampoc et donaran res… Si només estires, en algun moment l’altre es cansarà d’arronsar i l’equilibri es trencarà… Potser algun dia algú se n’adonarà i llavors hi hauran unes bones negociacions…

Un amic em deia: “Només hi ha pau després d’una guerra”… Una frase encertada?… Crec que era el pacifista Gandhi que explicava “No hi ha camí cap a la pau, la pau és el camí”… Hi ha multitud de frases en aquest sentit, tan de bo també hi haguessin persones que les sabessin aplicar…

La foto és la imatge d’un colom, dibuixat per la meva néta ja fa uns quants anys, i que podria simbolitzar la pau i també el camí cap aquesta entesa general que tant necessitem…

Colo, dilluns 23-octubre-2023

Comparteix el contingut!

Go to Top