Crida per identificar un vehicle que es va fugar després de destrossar un cotxe al carrer Delfina Dolz

2023-12-02T19:34:40+01:0002/12/2023|

#cridaciutadanaCalella Una calellenca demana ajuda per trobar un cotxe que, anant contra direcció pel carrer Delfina Dolz, va xocar contra el seu i es va donar a la fuga. “Pensàvem que el podríem arreglar, però el mecànic ens ha dit que la direcció està afectada i és sinistre total”, lamenta, així que es veuen obligats a quedar-se sense vehicle o comprar-se’n un altre, ja que l’assegurança no se’n fa càrrec.

Els fets van ocórrer la nit del diumenge 26 de novembre a les 21:15h, tal com es pot veure a les gravacions que ha demanat de les càmeres de seguretats dels veïns. Per les imatges, dedueix que l’autor conduïa un Ford Focus de color blanc, però desconeix la matrícula. Per això, fa una crida per si algú té informació sobre el conductor o el cotxe que va provocar el sinistre, per demanar-li responsabilitats.

Amb les imatges enregistrades per les càmeres, posarà una denúncia davant els Mossos d’Esquadra. A més, en el moment del xoc, a l’altre cotxe li va caure una peça que va sortir disparada, i que ha pogut recuperar com a prova. Lamenta que la Policia Local li va dir que no podria fer res sense la matrícula de l’infractor.

Comparteix el contingut!

Go to Top