L’Institut Bisbe Sivilla prohibeix els patinets elèctrics a partir d’aquest dilluns

  • L’institut alerta d’una allau de robatoris d’aquest tipus de vehicles als instituts de la zona i, davant la manca de mitjans per poder controlar-los, han decidit prohibir-los. S'han convertit en un dels objectes més llaminers pels lladres.

2023-12-03T18:15:25+01:0003/12/2023|

L’Institut Bisbe Sivilla prohibeix, a partir d’aquest dilluns, l’accés dels patinets elèctrics al centre. El motiu és l’allau de robatoris d’aquests vehicles de mobilitat personal que s’han produït als instituts de la zona. De fet, el mateix institut explica que n’ha patit dos.

Davant la manca de mitjans per controlar els patinets dels alumnes, la direcció i professorat han optat per prohibir-los perquè els alumnes no els portin i, així, evitar ensurts. Els estudiants que, de totes formes, els vulguin portar, els hauran d’aparcar a fora, assumint el risc de no tornar-los a veure. En el cas dels patinets convencionals, si que podran accedir a les instal·lacions, però també sota la responsabilitat dels alumnes.

Els patinets elèctrics s’han convertit en un objecte molt llaminer pels lladres. Recentment, en van robar un en un supermercat, però també en molts altres punts de la ciutat i d’arreu del territori.

A més, cada vegada són més espais els que prohibeixen els vehicles de mobilitat personal, però per diferents motius. En el transport públic fa mesos que no estan permesos pel perill d’incendi que suposen les bateries; ja són dos trens, un de l’àrea de Barcelona i un altre de Madrid, els que han quedat cremats per l’explosió de les bateries.

A l’exterior de l’estació, hi ha un aparcament per patinets elèctrics per tal que els viatgers el puguin deixar si han de pujar al tren. Pels alumnes de l’institut, però, queda molt lluny.

Comparteix el contingut!

Go to Top