Els individus que van incendiar un pis, en llibertat i creant aldarulls de nou

  • L’alcalde lamenta la posada en llibertat de dos dels autors de l’incendi, que també van agredir la policia, i reitera la petició d’un canvi legislatiu

  • El jutge ha decretat presó pel tercer implicat en l’incendi d’un habitatge als apartaments Holiday

L'incendi d'un pis dels Holiday es va produir el passat dissabte

2023-12-07T08:40:11+01:0007/12/2023|

Marc Buch ha tornat a demanar un canvi legislatiu després que el jutge hagi deixat en llibertat dues de les tres persones que van incendiar un pis als apartaments Holiday i que van atacar la policia amb matxets i bats de beisbol per evitar ser detinguts.

Els mateixos dos individus van ser identificats en una baralla en la qual va haver d’intervenir la policia només unes hores després, segons ha informat el mateix alcalde: “ells impunes; nosaltres indefensos”. El jutge ha decretat presó provisional pel tercer implicat en l’incendi del dissabte passat.

Aquestes tres persones formen part del grup d’onze delinqüents multireincidents identificats per la policia i que acumulen més de 260 detencions. Tots són persones joves; el més gran no arriba als 40 anys.

Per tal d’aturar l’escalada de violència que estan provocant, Buch ha demanat a la Generalitat un operatiu policial per detenir-los i el suport de la Fiscalia per empresonar-los o, fins i tot, la seva expulsió. Segons El Caso, s’estan planificant patrulles amb els equips d’ARRO dels Mossos, el que significaria que es posarà en marxa aquest dispositiu específic.

També la Policia Nacional, el cos que té les competències en matèria d’estrangeria, està revisant els expedients dels delinqüents.

Comparteix el contingut!

Go to Top