Intent d’atracament amb pistola a l’estanc del carrer Creus

  • Un encaputxat va intentar endur-se els diners de la màquina registradora, però els propietaris li van fer front i va marxar corrent

  • Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per uns fets agreujats perquè el lladre portava una arma de foc, la qual encara no se sap si era real o simulada

2023-12-07T16:17:36+01:0007/12/2023|

Els propietaris de l’estanc del carrer Creus encara no es creuen l’intent d’atracament que van patir aquest dimecres festiu a les set de la tarda. Un encaputxat va intentar robar els diners de la màquina registradora, amb l’agreujant que portava una pistola a la mà. Afortunadament, ni es va endur res ni va ferir als propietaris, que es van encarar a l’atracador i el van perseguir pel carrer.

L’home coneixia el local, tal com es desprèn de la seva actitud: va entrar i es va recolzar sobre el taulell per intentar obrir la màquina registradora, tal com es pot veure a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de l’estanc. Però l’establiment té una alarma que s’activa cada vegada que algú entra o surt i la propietària va sortir de l’interior en escoltar el soroll. Tot i veure l’arma de foc, la Claudia Valentina explica que “em va pujar l’adrenalina i el vaig cridar. Jo el volia agafar, el vaig perseguir fins les escales del pas subterrani”, afirma, demanant “protecció, més càmeres però no per multar els cotxes que aparquen malament, sinó per protegir els negocis i la gent”.

La policia científica dels Mossos d’Esquadra ha pres les empremtes del local per intentar identificar a l’autor. El propietari de l’estanc, Sergio Espejo, recorda que “feia més o menys 1,90 m”, però que portava una caputxa i la cara tapada i que “només se li veien els ulls”. Encara no han passat ni 24 hores dels fets, però l’ensurt serà difícil d’oblidar. “No sabem si la pistola era de veritat o si era de plàstic, però ens ha quedat la por al cos”, confirma Espejo.

Aquest ha estat l’enèsim delicte que Calella pateix en els darrers temps i els comerciants en són les víctimes en moltes ocasions. “Cada dia hi ha petits furts, robatoris amb força, delinqüència al carrer i, per últim, el robatori amb arma de foc que m’acaba de passar i que la valentia de la meva dona ha aconseguit frustrar”, afirma el propietari de l’estanc, motiu pel qual reclama més seguretat. S’està convertint en un clam unànime des de diversos sectors de la població, que veuen com la imatge de la ciutat és cada vegada més negativa per la quantitat de delictes que es produeixen.

A aquest clam per augmentar la seguretat s’hi ha sumat l’alcalde: és qui està abanderant les peticions de reunions amb la conselleria d’Interior i amb la direcció dels Mossos i posant el crit el cel contra la legislació actual per permetre la llibertat de delinqüents multireincidents.

Comparteix el contingut!

Go to Top