Dissabte arriba de ple el Nadal: se celebra el tió monumental i el Pare Noel

2023-12-21T11:48:59+01:0021/12/2023|

#sortimdecasaCalella Les activitats plenament nadalenques s’avancen al 23 de desembre. Dissabte se celebra el tió monumental que, com l’any passat, organitzen els Udols de Foc. Se situarà a la plaça de l’Església com és tradicional i començarà a les 18h.

Abans, a partir de les 17h, el Pare Noel s’instal·larà a la plaça del Bunyol perquè els més petits li puguin entregar la seva carta. El porta l’Associació Gent de Barri de Pequín, que també organitza una xocolatada i instal·la una zona d’inflables a la plaça.

Pel matí també hi ha activitats: a partir de les 10h es fa també una xocolatada a la plaça del Mercat, on els nens i nenes també podran fer tallers. A més, se sortejarà un lot de productes del mercat setmanal dels dissabtes.

Comparteix el contingut!

Go to Top