El tió monumental triomfa: llargues cues d’infants per seguir la tradició

2023-12-23T20:06:40+01:0023/12/2023|

#endirecteCalellaCOM Els nens i nenes de Calella han fet cagar el tió monumental a la plaça de l’Església, una cita que ha concentrat centenars de famílies. De fet, la cua ha arribat fins al carrer Creus, omplint el carrer Església dels petits il·lusionats per seguir la tradició.

Els Udols de Foc s’han encarregat, per segon any consecutiu, d’organitzar el tió, muntant un recinte amb detalls nadalencs. Acompanyant els diables hi havia els joves del Cau venent xocolata i melindros per les famílies.

Al mateix temps hi havia el Pare Noel a la plaça del Bunyol, on els infants també s’hi han pogut fer fotos i donar-li la carta. També hi havia xocolatada i inflables a càrrec de la Gent de Barri de Pequín.

Comparteix el contingut!

Go to Top