L’Home dels Nassos surt un any més canviant l’hora i el recorregut de la cercavila

2023-12-31T12:59:26+01:0031/12/2023|

#endirecteCalellaCOM L’Home dels Nassos ha tornat a sortir aquest 31 de desembre, però ho ha fet a les 12h enlloc de per la tarda i modificant el recorregut de la cercavila, que ha anat de la plaça Pompeu Fabra fins la plaça Catalunya.

L’Home dels Nassos encapçalava la comitiva que també ha reunit als capgrossos de Calella, a la Colla de Geganters i Grallers i al grup de Pioners, Caravel·les i Trucs l’Agrupament Escolta Montnegre. Han passejat pel carrer Església repartint caramels als més petits. Igual que l’any passat, no s’han donat els tradicionals nassos de plàstic.

Segons la tradició, aquest personatge té tants nassos com dies li queden a l’any. Però no és un nas qualsevol, sinó un de ben gran. Calella, Barcelona, Tarragona, Terrassa o Olot són algunes de les localitats on l’Home dels Nassos acomiada l’any.

Comparteix el contingut!

Go to Top