Gran èxit a l’estrena de l’obra d’en Jordi Flaquer

2024-02-07T16:39:48+01:0007/02/2024|

#lectoropinaCalellaCOM: Mailos Flaquer

Aquest passat diumenge, el pianista i compositor calellenc Jordi Flaquer i Forest va estrenar a l’Auditori de Barcelona la seva obra “N’Elisenda de Montcada”, guanyadora del III Concurs de composició El Cor Canta.

Aquesta obra coral simfònica que Jordi Flaquer va musicar es basa en una història del segle XIV sobre Elisenda de Montcada, quarta dona del rei Jaume II, fundadora del Monestir de Pedralbes i basada en el poema de Dolors Monserdà, que es visualitzava en un rètol sobre el plató de l’auditori.

Fou interpretada per la Banda Municipal de Barcelona sota la direcció de José R. Pascual-Vilaplana, 120 cantaires i la soprano Maria Hinojosa.

El concert va ser un èxit i va ser premiat amb una llarga durada d’aplaudiments.

Comparteix el contingut!

Go to Top