Hams a la sorra que posen en risc gossos i persones, un problema recurrent

2024-02-13T20:44:55+01:0013/02/2024|

#laveudeCalella Una seguidora explica que “passejant els gossos, un d’ells s’ha enganxat amb un ham de pescador. La sort ha sigut que s’ha enganxat en el pèl i no ha arribat a la pell. Ha anat de poc…”. Aquesta situació es produeix de forma recurrent a Calella i en alguns casos fins i tot la vida d’alguns gossos han estat en perill, havent de ser operats diverses vegades després d’empassar-se un ham, però no hi ha manera que se solucioni.

L’experiència d’aquesta calellenca va passar pels voltants de la zona de La Gavina, però també s’ha produït a diferents punts de la platja. Fora de la temporada d’estiu, els gossos poden passejar per tota la façana marítima i no estan limitats a la zona destinada per mascotes.

Tant pels animals com per les persones, grans i petites, que corren el risc de fer-se mal amb els hams, cal consciència de no deixar-los tirats. “Igual que els amos de gossos recollim les seves coses, els pescadors haurien de fer el mateix”, apunta la calellenca que ho ha patit.

Comparteix el contingut!

Go to Top