Crema Carnestoltes després de la cercavila de comiat de les seves vídues ploraneres

2024-02-14T20:35:04+01:0014/02/2024|

#endirecteCalellaCOM Les vídues desconsolades de Carnestoltes han passejat per Calella amb un seguici de calellencs que s’han sumat a la vetlla del rei dels poca-soltes, acabant amb la seva crema a l’escenari de la plaça de l’Església. El seu testament ha posat de relleu de forma irònica l’actualitat, tant calellenca com nacional.

Enguany, també s’ha donat protagonisme als més petits que han pujat a l’escenari amb les sardines que havien pintat per participar en el sorteig de diversos premis.

L’enterrament de la sardina és una tradició que se celebra el Dimecres de Cendra i que representa la fi del Carnaval i l’inici de la Quaresme, malgrat encara queda la rua de l’Alt Maresme que se celebra aquest dissabte.

Comparteix el contingut!

Go to Top