La rua brasilera dels Codina anima el matí de dissabte a Calella

2024-02-20T09:09:27+01:0017/02/2024|

#endirecteCalellaCOM Els veïns dels Codina han celebrat aquest matí la primera rua de Carnaval del barri. Disfressats de brasilers i brasileres, han animat els carrers amb la música adient a l’ocasió i tot tipus d’instruments, cridant consignes com “visca els Codina”.

Les activitats continuen aquesta tarda a partir de les 18h amb un concurs de ball i disfresses on es premiarà al millor ballarí o ballarina i també la millor disfressa.

Per demà diumenge han organitzat un matí de jocs populars a les 11h per dinamitzar i cohesionar el barri. Curses de sacs, relleus de cullera o la poma penjant són algunes de les proves que es faran abans d’una xocolatada.

La jornada acabarà amb un karaoke, a partir de les sis de la tarda, que han batejat com “Tu cara me re-suena”, basant-se en el programa de televisió, on demanen anar caracteritzat dels artistes als quals imitaran.

Comparteix el contingut!

Go to Top