L’Estanc Heras ven el primer premi de la Loteria Nacional

  • Un afortunat ha guanyat 30 mil euros del dècim premiat amb el 78.863

2024-03-01T11:10:51+01:0001/03/2024|

L’Estanc Heras ha tornat a repartir sort: ha venut un dècim del primer premi de la Loteria Nacional, el 78.863. L’afortunat que l’hagi comprat s’ha embutxacat 30 mil euros, una quantitat que pot servir per tapar més d’un forat i que, a més, està exempt d’haver de donar res a Hisenda, ja que només es queda part dels premis superiors als 40 mil euros.

Són vuit les administracions i establiments d’arreu de l’Estat que han venut butlletes amb el número premiat, agraciada amb 300 mil euros a la sèrie. Calella i Rubí són les dues localitats catalanes on s’ha venut, la resta es troben a Madrid, les illes Canàries i Astúries.

L’estanc calellenc està en una bona ratxa. A finals de setembre de l’any passat va repartir el premi gros: un milió d’euros venent la butlleta guanyadora del joc El Millón, associat a l’Euromillones. Al llarg del 2023, ha repartit gairebé 1,2 milions d’euros.

Comparteix el contingut!

Go to Top