La pressió de l’afició obliga a accelerar les obres de la grada de La Muntanyeta i estrenar-les per Setmana Santa

  • L’aturada en les obres de construcció de la grada ha molestat al Calella Crew, els aficionats del futbol calellenc, que demanaven una “solució”

  • S’acaba de renovar la gespa del camp de futbol 7 i el pròxim objectiu és la instal·lació de lavabos i la substitució de la megafonia

Els aficionats han penjat pancartes reclamant poder utilitzar les grades per animar al club

2024-03-09T11:27:46+01:0009/03/2024|

Les obres de construcció de les noves grades de La Muntanyeta van amb retard i han estat aturades durant un temps. El Calella Crew, l’afició del Club de Futbol Calella i la Unió Esportiva Handbol Calella, ha reclamat una “solució” perquè “no veiem moviment per acabar-la, ni sabem quan durarà ni quan durarem fastiguejats al corner sense una bona visió i sense tenir un suport per penjar les nostres banderes i pancartes”. Les crítiques han fet reaccionar a l’Ajuntament, que s’han reunit amb el club i l’afició i els han promès que les grades estaran enllestides a finals d’aquest mes de març i les podran estrenar quan es reprengui la lliga després de Setmana Santa.

La graderia fixa era una reclamació històrica dels seguidors del Calella. Des de l’any 2020, l’Ajuntament ha reformat gairebé de forma integral el Complex Esportiu Tomàs Claramunt i les grades van començar a construir-se l’any passat, no sense entrebancs. A la primera licitació, es va contractar una empresa que s’encarregués de l’estructura, però cap es va presentar per construir la marquesina i es va haver de declarar desert i tornar a licitar augmentant l’import. Tot i així, es preveia que en un període de set mesos estarien acabades, un termini que no s’ha complert. El problema estaria en el pressupost, malgrat s’han invertit 308 mil euros en les dues actuacions. Les baranes i els seients són els elements que falten.

Un camp de futbol sense grada no té sentit, necessitem donar caliu a l’equip, com sempre s’ha fet al futbol, i no volem que es perdi la cultura de grada que des de ben petits hem mantingut viva”, afirmava la Crew a les xarxes socials, lamentant que després de mesos des que va començar la construcció, “la promesa s’ha diluït i van passant les jornades i ens veiem cada diumenge de partit, observant el futbol darrere de la tanca que delimita les pistes d’atletisme, a peu de camp i amb les xarxes que obstaculitzen encara més la visibilitat del terreny de joc”.

Pròxim objectiu: lavabos

L’actualització de la zona esportiva encara no ha acabat. La pròxima millora prevista hores d’ara és la instal·lació de lavabos per no haver d’entrar a les pròpies instal·lacions dels vestidors, tant per distància com perquè pujar de categoria implicaria que no es permetria circular per les pistes d’atletisme. La idea és col·locar uns lavabos similars als de les guinguetes de platja, tot i que probablement l’opció temporal més immediata serà la dels banys portàtils químics. L’afició considera que l’ideal seria construir-los sota la grada, entrant per unes portes laterals que ja existeixen, però el pressupost es dispara i no es faria en un futur pròxim.

Un altre objectiu és el de renovar la megafonia del camp, que ha quedat obsoleta, i també col·locar altaveus a la mateixa grada.

Nova gespa al camp de futbol 7

Una millora que s’ha executat recentment és la renovació de la gespa del camp de futbol 7, amb un pressupost de 90 mil euros. L’Ajuntament afirma que amb aquest canvi, s’ha millorat en seguretat per als esportistes pel que fa a possibles lesions.

Comparteix el contingut!

Go to Top