Nou despreniment al talús del mirador de la Roca Grossa

2024-03-10T10:59:42+01:0010/03/2024|

#endirecteCalellaCOM Aquest diumenge han tornat a caure pedres del mirador de la Roca Grossa, una situació que s’ha convertit en habitual. No només s’ha desprès sorra del talús, sinó també pedres de dimensions importants que resulten perilloses. Precisament el cap de setmana, quan fa bon temps, molts calellencs aprofiten per anar a caminar per la zona, estant més concorreguda que els dies laborables.

Per assegurar la zona i impedir que la gent s’hi acosti, l’ADF Alt Maresme, la Policia Local i els Bombers han posat tanques i cinta d’abalisament.

Als talussos de la N-II s’hi han fet actuacions, però només a la banda per la qual circulen els cotxes. De fet, un d’ells va tenir la carretera tallada o amb restriccions de pas durant un mes. A la resta de la muntanya, com és el mirador, és evident que també cal fer-hi alguna actuació per assegurar-la i evitar nous despreniments.

Comparteix el contingut!

Go to Top