Cinema històric i familiar aquest cap de setmana a Can Saleta

2024-03-23T08:54:46+01:0023/03/2024|

#sortimdecasaCalella Can Saleta acull aquest cap de setmana la projecció de dos films amb entrada gratuïta: “Arethusa”, del calellenc Marçal Mora i ambientada en la Pineda del segle II, i “Supercuc” i curts d’animació pels més petits.

“Arethusa” és una història de ficció basada en l’aqüeducte de Pineda de Mar, que data del segle II d.C, on una dona proposa portar aigua a la vall per fer créixer la vila i aconseguir fer el millor vi de la comarca. Després de la projecció, es farà un col·loqui amb el director, una activitat emmarcada en el cicle Donem suport als nostres autors. Serà aquest dissabte a les 19h.

Diumenge a les 18h és el torn del cinema d’animació per tota la família, amb “Supercuc” com a pel·lícula principal. Narra la història d’un cuc que ajuda aranyes i gripaus a sortir de les pitjors situacions, però que necessitarà que el rescatin quan el malvat llangardaix el capturi. També es projectaran altres curtmetratges sobre l’amistat.

Comparteix el contingut!

Go to Top