El terra de cautxú de la plaça Vicenç Ferrer, trencat de nou

2024-03-30T18:45:06+01:0030/03/2024|

#laveudeCalella El manteniment a la plaça Vicenç Ferrer resulta insuficient: el terra de cautxú torna a estar trencat. L’Ajuntament el va renovar totalment fa dos anys i l’any passat ja es van haver de posar pedaços perquè hi havia moltes zones malmeses; ara torna a estar trencat de nou.

No s’ha complert l’objectiu que aquest paviment tingués una vida útil llarga, ja que en dos anys ja hi ha zones malmeses, aixecades o enfonsades que s’han hagut d’arranjar en més d’una ocasió.

O el terra que van posar és de molt mala qualitat o no hi ha ningú que el mantingui”, opina un pare, mentre el seu fill agafa els trossos de cautxú despresos. Una altra família apunta que porta, com a mínim, una setmana trencat i que és sempre la mateixa zona la que es fa malbé, al costat d’un dels bancs.

Aquest tipus de material es col·loca per esmorteir les caigudes dels nens, donant més tranquil·litat a les famílies, però sembla que la qualitat no és la millor tenint en compte el poc temps que dura i que necessita d’una inversió i reparació constant.

Comparteix el contingut!

Go to Top