Mariona Xandri interpreta el Cant de l’Àngel

2024-03-31T13:22:04+01:0031/03/2024|

#endirecteCalellaCOM Calella és un dels tres municipis de Catalunya on es manté la tradició del Cant de l’Àngel. Aquest any ha estat la jove Mariona Xandri, de 9 anys i estudiant de l’Escola Freta, qui ha interpretat, en llatí, el Regina Coeli.

Aquest cant és l’anunciació de la resurrecció de Jesús, motiu pel qual el Cant de l’Àngel se celebra el Diumenge de Resurrecció. Però a Calella, s’interpreta tres vegades: la primera és durant l’eucaristia del dissabte, i el diumenge es fa per partida doble, també durant la missa i després des del balcó de l’Ajuntament.

Una gran quantitat de calellencs s’han acostat a la plaça, que ja tenia el públic de l’audició de sardanes, per escoltar Mariona Xandri, acompanyada de Sònia Montañola a l’orgue.

Calella, Blanes i Olot són les tres úniques poblacions de Catalunya que mantenen la tradició del Cant de l’Àngel de Setmana Santa.

Comparteix el contingut!

Go to Top