Tasta la proposta culinària del Rebost del Bisbe per les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme

2024-04-02T10:36:56+01:0002/04/2024|

#sortimdecasaCalella El Rebost del Bisbe s’afegeix a les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme, presentant un ofegat de pèsols amb tripa de bacallà, botifarra i menta; maridat amb un Raventós Pansa Blanca, un vi de la DO Alella. Un plat que ressalta els productes de proximitat  i que es pot tastar els dimecres i dijous a l’aula gastronòmica de l’institut calellenc amb reserva prèvia.

Aquesta oferta entra dins de les jornades gastronòmiques del pèsol que duraran fins a l’1 de maig i en la qual hi participen gairebé 70 productors, elaboradors i restauradors. Unes jornades organitzades pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per posar en valor el producte de km 0 i el pèsol, conegut també com “la perla verda del Maresme”, un dels llegums amb més història i tradició a la comarca.

Els participants de les jornades venen aquest ingredient o l’inclouen en els seus menús. El restaurant Neska Polita i la UMAC també hi participen.

Comparteix el contingut!

Go to Top